Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Sopra_Steria_header.png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Graduate Program

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling, projekt- och förändringsledning, systemutveckling, testning, drift och förvaltning av IT-system.På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden förproaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Till starten varje år i augusti söker vi ett stort antal nyutexaminerade studenter som söker sitt första jobb.Vårt Graduate Program pågår i nio månader och består av en gemensam introduktion tillsammans med alla graduates, för att sedan övergå till mer spårspecifik inriktning. Målet är att du redan i september ska få komma ut i uppdrag som konsult hos kund, det gör att du får såväl praktisk som teoretisk utbildning under perioden augusti till maj.

Certified

Programinformation

Ansök senast

29 februari 2020

Tillträde

Augusti 2020

Utbildning

Bachelor- eller Masterexamen inom eller med anknytning till IT

Utland

Kontaktperson

Malin Strengberg, 072 998 15 78, malin.strengberg@soprasteria.com

Ansökan

https://www.soprasteria.se/lediga-tjanster/jobbansokan/?jobid=88160

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/graduate_program/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer