Premium-banner2-1400-x-235-px.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Sopra_Steria_header.png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Graduate Program

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling, projekt- och förändringsledning, systemutveckling, testning, drift och förvaltning av IT-system.

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden förproaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen

Genom vårt Graduate program kan du som nyutexaminerad inom teknik/IT och/eller design få möjlighet att lära dig konsultyrket från grunden. Programmet pågår i nio månader och består av en gemensam introduktion för alla Graduates och fortsätter sedan med spårspecifik inriktning. Parallellt med Graduate programmet är du ute i uppdrag hos någon av våra kunder och får möjlighet att använda dina kunskaper i praktiken. Målet är att du redan i september ska få komma ut i uppdrag och arbeta som konsult ute hos kund. På så sätt får du bästa möjlighet till att utvecklas till en av marknadens vassaste konsulter.

Redan från start får du en anställning hos oss med fast lön och som konsult får du ett omväxlande arbete i många olika branscher och organisationer. Som Graduate hos oss får du jobba med samhällsnyttiga projekt och du får ett bra stöd av våra mer seniora kollegor. Vår kultur med Power of Sharing är en viktig framgångsfaktor hos oss och innebär att alltid vara öppen för att dela kunskap och erfarenheter med såväl kollegor som kunder och samhället i stort.

Inom programmet kommer du att erbjudas möjligheten att delta på tre resor tillsammans med ca 160 Graduates från hela vår skandinaviska organisation för att umgås, nätverka och utbildas inom olika gemensamma områden. Temana på dessa resor är:

  • Teambuilding
  • Boot camp för Innovation
  • Projektmetodik

Våra tidigare deltagare i programmet har uttryckt att stöd från hjälpsamma och kompetenta kollegor och att man snabbt kommer ut i uppdrag är några av programmets styrkor. Det har också varit uppskattat att man får gå ett program med andra nyutexaminerade viket skapat en bra teamkänsla.

De som deltar i programmet är allt från civilingenjörer, designers, system- och beteendevetare och har gått kurser i dataanalys, statistik, mjukvaruutveckling, informationssäkerhet, projektledning, teknisk eller industriell design, systemvetenskap.

Inom Sopra Sterias Graduate program kan du välja mellan följande spår:

  • Utvecklare & applikationskonsult
  • Data Scientist/Engineer
  • Systemutvecklare
  • ServiceNow
  • Ledarskap och verksamhetsutveckling
Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2020 t.om. februari 2021

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Kandidat eller magisterexamen inom Data/Systemvetenskap, IT, Management eller design

Utland

Nej

Kontaktperson

Petra Fekete, 070 896 50 34, petra.fekete@soprasteria.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/graduate_program/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer