GKN Aerospace Sweden

Nu har du chansen att söka det häftigaste traineeprogrammet för civilingenjörer och civilekonomer för att få en unik start på karriären i den absoluta framkanten av flyg- och rymdindustrin! GKN Aerospace är en av världens största oberoende leverantör av motorkomponenter, strukturer och specialprodukter till flygindustrin. Tillsammans är vi inom GKN Aerospace 17 000 anställda på 40 platser världen över.

Som oberoende leverantör har vi samarbeten med flera av världens ledande företag, t.ex. Ariane-raketerna med ESA (European Space Agency), RM12 motorn till JAS 39 Gripen, samt motorer till bl.a. Boeing och Airbus (Rolls-Royce, General Electrics och Pratt & Whitney). Som tillverkare av komponenter i över 90 % av alla världens civila flygplan är vi drivna till att ständigt ligga i den absoluta framkanten inom teknik, miljö och säkerhet!

GKN Aerospaces traineeprogram firar 30 år av framgång, där tidigare traineer kontinuerligt tagit ledar- och nyckelroller inom organisationen. Programmet syftar till att ge nyexaminerade möjligheten till en professionell och personlig utveckling i en utmanande internationell miljö. Du får fast anställning från din första dag på GKN och med den en unik insyn i flyg- och rymdindustri. Samtidigt får du också en chans att påverka människors liv genom att göra världen mindre och mer lättillgänglig.

Programmet pågår i 18 månader, där de första 12 månaderna genomförs i Trollhättan (ca 30 minuters pendling från Göteborg). Tiden delas lika mellan individuell praktik på 4-6 avdelningar inom företaget. Under programmet uppmuntras att resa och möta ledande personer och företag inom flyg-, militär- och rymdindustrin, för att skapa ditt egna unika globala nätverk. Programmet avslutas med en 6 månader lång utlandspraktik inom GKN Aerospace. Som Trainee på GKN Aerospace får du chansen att arbeta med Ledarskap, Produkt- och Produktionsutveckling, Teknik, Material, Inköp, Logistik eller Kvalitet. Målet är att du en dag ska arbeta som ledare eller specialist inom ditt område.

Som företag var vi med och startade den industriella revolutionen – och vi är inte klara än! Vi söker ständigt efter nyfikna skickliga individer som vill vara med och fortsätta att driva dagens globala teknologiska utveckling. Räkna med många spännande, varierande, utmanade och lärorika uppgifter under din tid som trainee på GKN Aerospace!

Vi söker nu dig som har hög social kompetens, ett stort driv och engagemang och som är utexaminerad Civilingenjör inom Maskinteknik, Materialteknik, Teknisk Fysik, Industriell Ekonomi eller motsvarande. Vi söker även en civilekonom med en magister/masterexamen inom Företagsekonomi, Finans eller motsvarande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skift är en förutsättning.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Civilingenjör inom maskinteknik, materialteknik, teknisk fysik, industriell ekonomi eller motsvarande. Civilekonom inom företagsekonomi, finans eller motsvarande.

Utland

Ja, 6 månader utomlands

Kontaktperson

Magnus Hallberg, 0520-29 26 40, magnus.hallberg@gknaerospace.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.aerotrainees.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer