Forefront Generation

Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med snart 400 medarbetare som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Våra tjänster finns inom strategi och verksamhet, design och teknik. Vårt DNA är att ständigt blicka och vilja framåt. Tydliga värderingar och kultur är vår själ. Som en del av Forefront är du en Frontier – någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. Våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Halmstad, Sundsvall, Uppsala, Linköping, Åre, Karlstad samt Xi’an (Kina).

Vi gillar att växa och söker dig som vill utmana och utmanas. Vårt tvååriga traineeprogram har ambitionen att ge fyra års insikter på två. Vill du bli världsmästare inom teknik eller kod? Eller ser du affärs- och verksamhetsutveckling som din arena? Eller både och? Då ska du definitivt lära känna oss bättre och ta chansen att försöka bli en del av den åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Programmet inleds med en riktig kick-start och en dos Forefront-DNA, fortsätter med gruppcase, kunduppdrag, mentorskap, kund-/partnerbesök, marknadsanalyser och specifik kompetensutveckling. Programmet innehåller gemensamma delar för alla trainees kopplat till konsultrollen och generella färdigheter. Utöver det deltar du i specialiseringsspår utifrån din inriktning mot teknik/kod eller affärs- och verksamhetsutveckling.

En gedigen utbildning är viktig, men vem du är och din personlighet värderas lika högt. Du är troligtvis examinerad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande. Vårt teknikspår passar dig som har inriktning inom IT, data eller systemvetenskap. Är din utbildning istället inriktad mot ekonomi, organisation eller marknadsföring, så är verksamhetsspåret något för dig. Du vågar utmana och gillar att nå resultat tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mars 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Civilingenjör, systemvetare, civilekonom

Utland

Nej

Kontaktperson

Sofia Sellmann, 070-821 89 66, sofia.sellmann@ffcg.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ffcg.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer