Female Digital Engineer

Programmet Female Digital Engineer drivs av företaget Magent AB som arbetar för att makten i näringslivet ska vara jämnt fördelad mellan män och kvinnor. Ett jämställt näringsliv ökar företagens konkurrenskraft och bidrar till en bättre tillvaro för den enskilda individen. På så sätt är vi övertygade om att ett jämställt näringsliv är ett steg på vägen till ett bättre samhälle för oss alla. Female Digial Engineer är ett program som riktar sig till kvinnliga civilingenjörs studenter som vill vara med och driva och forma digitaliseringen.

Om TraineeProgrammet
Female Digital Engineer verkar tillsammans med engagerade partnerföretag för att ge dig som är kvinna och ingenjörsstudent en allsidig bild, fri från stereotyper, av vad yrken inom digitalisering innebär. Female Digital Engineer utgör också en plattform där kvinnliga ingenjörsstudenter får möta och lära känna partnerföretagen och likasinnade kvinnor, samt får en inblick i de inspirerande jobbmöjligheter som finns inom digitalisering.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt 2020

Tillträde

Eventuellt 2020

Utbildning

Ingenjör

Utland

Möjligt, det bestäms tillsammans med partnerföretagen

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer