Exsitecs traineeprogram

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som anpassas efter deras verksamhet, vi ser till att systemen funkar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Vi använder oss av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, IFS Applications, QlikView/Sense, Mobigo och MediusFlow.

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur?

Vi tror på din förmåga att utvecklas tillsammans med oss
Vårt traineeprogram erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas som konsult inom våra tre områden affärssystem, beslutsstöd och digitalisering. Under programmet får du kunskap från de många faserna i införandet av ett modernt IT-stöd – kravhantering, design, konfiguration, anpassningar och integration för att bli en riktig stjärnkonsult. Din vardag som trainee är varierad, teori varvas med praktik genom interna utbildningar och mentorskapsprogram där du får en mentor som du följer med ut i projekt. Du får en fantastisk gemenskap med hela traineegruppen och skapar dig ett nätverk inom hela vår organisation.

Du lär dig allt detta i samverkan med landets vassaste konsulter och för oss tillför du ett utifrån-perspektiv, kunskap om det senaste från din utbildning och driv framåt. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en drivkraft i vår fortsatta utveckling och expansion. Tillsammans digitaliserar vi Sverige!

Placeringsort efter programmet är någon av orterna Stockholm, Linköping, Göteborg, Uppsala, Malmö, Karlstad, Halmstad eller Örebro. Rekrytering till programmet startar den 1a september och pågår tills platserna är tillsatta.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår karriärsida, vi har också en aktiv blogg och podcast där du bland annat kan få vet mer om våra nuvarande traineer eller följ oss på våra sociala medier för att ta del av vår resa.

Programinformation

Ansök senast

Ansökan öppnar 1 september 2019

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Utbildning inom civilingenjör, civilekonom eller systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Emma Billenius, 0733 - 10 36 01, emma.billenius@exsitec.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://karriar.exsitec.se

Följ oss i sociala media