evry header.jpg
EVRY (logotyp).png

EVRYs graduate- och traineeprogram

Vill du börja din karriär på ett av Nordens största IT-tjänsteföretag? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor som brinner för smarta digitala lösningar. Inom EVRY finns det flera spännande möjligheter för dig som är nyexad - vi har bland annat ett traineeprogram och ett graduateprogram.

Båda vänder sig till dig som vill börja din karriär på ett av Nordens största IT-företag. Vi söker digitala talanger till nästa omgång av våra program, där utbildning varvas med skarpa uppdrag hos kund under ett intensivt år. Du får arbeta tillsammans med kollegor i utmanande projekt och har goda möjligheter till utveckling via vår kompetens- och karriärmodell.

Vi vill ha dig! För att förstå och trivas i rollen tror vi att du är en driven och initiativrik person som har en vilja att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är en social person som har lätt för att bygga relationer med andra människor och du trivs i en miljö där du får arbeta i nära samarbete med våra kunder.

Om Traineeprogrammet:

  • Tre block under ett intensivt år ger möjlighet att jobba med både test, krav och utveckling
  • Fortlöpande utbildning varvat med skarpa kunduppdrag tillsammans med din fadder och andra kollegor
  • Programmet ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen
  • Efter avslutande traineeprojekt fördjupar du dina kunskaper och tar nästa steg i din karriär på EVRY

Traineeprogrammet startar två gånger om året - i februari och september - och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Om Graduateprogrammet:

  • Graduateprogrammet ger möjligheten till att under ett intensivt år fokusera på ett specialistområde inom EVRY.
  • Fortlöpande utbildningar inom ditt specialistområde varvat med skarpa kunduppdrag samt kontinuerligt stöd från en fadder och kollegor
  • Nätverksträffar med nordiska kollegor och business cases i Riga, Oslo och Stockholm
  • Programmet ger erfarenhet och kunskap om konsultrollen inom IT-branschen

Graduateprogrammet startar en gång om året i september och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Våra traineer och graduates berättar:
"Traineeprogrammet - för mig var det en chans att testa flera roller"

”Programmet sträcker sig över ett år och då får du testa på att jobba med både krav, test och programmering. Du får fyra månader i varje roll och arbetar i projektform. Vi gick flera interna utbildningar och fick mycket praktisk erfarenhet genom att rotera runt i de olika rollerna. I slutet av programmet är alla vägar öppna och du får bestämma dig för vilken roll du vill jobba med”, säger Sarah Åkerfeldt, som idag jobbar som testledare på EVRY.

”Graduateprogrammet var en chans för mig att utvecklas i min yrkesroll och komma in i en spännande bransch som jag älskar” - Cecilia Allmer, började EVRYs graduateprogram september 2017.

Programinformation

Ansök senast

Löpande (Traineeprogrammet)

Tillträde

Februari 2019

Utbildning

IT, Tech, Business Economics

Utland

Nej

Kontaktperson

Emma.Axelsson@evry.com

Ansökan

https://bit.ly/2OamSec

Startsidan

https://evry.wgtrm.com/ac?sid=3&cspid=26&ccid=18

Följ oss i sociala media