EPLAN - International Trainee Program

Business administration & teknisk konsult

I över 30 år har vi utvecklat konstruktionslösningar och som en del av företagsgruppen Friedhelm Loh Group står vi för ständig utveckling och innovationskraft, kontinuitet och investeringssäkerhet.

I enighet med vårt motto "EPLAN - Efficient Engineering“ erbjuder vi innovativa lösningar för olika konstruktionsdiscipliner och industri. Till vårt utbud hör även kvalificerade konsulttjänster för individuell anpassning och integrering av företagssystem.

Traineeprogrammet
Du blir en del av ett internationellt trainee program med personer ifrån olika länder med inriktning mot olika discipliner såsom försäljning, tekniska konsulter, finans, administration. Du kommer varva arbetsuppgifter med projekt och utbildning. Programmet varar i 18-24 månader beroende på inriktning. En del av utbildningen kommer att hållas på vårt huvudkontor i Tyskland.

Vi söker med placering i Ängelholm eller Göteborg.

Vad vi söker
Du har en Bachelor i Engineering eller motsvarande. Gärna ett intresse inom elkonstruktion och tycker att det är spännande att resa och se olika industrier och kunder. Du kan arbeta självständigt, är kommunikativ och kreativ och drivs av att få jobba med de bästa inom sitt område miljö med många bollar i luften samtidigt. Du har lätt till skratt och en positiv attityd. Du talar och skriver Svenska flytande. Goda kunskaper i Engelska är en fördel

Programinformation

Ansök senast

5 maj 2019

Tillträde

16 september 2019

Utbildning

3- årig universitet/högskoleutbildning med teknisk inriktning

Utland

Norden & Tyskland

Kontaktperson

Fredrik Wåhlstrand, +46 723 030 01 01, Jonas Sjödahl +46 701 86 0890

Ansökan

Mer info inom kort

Startsidan

https://www.eplan.de/en/company/career/eplan-trainee-programme/

Följ oss i sociala media