EPLAN - International Trainee Program

Business administration & teknisk konsult

I över 30 år har vi utvecklat konstruktionslösningar och som en del av företagsgruppen Friedhelm Loh Group står vi för ständig utveckling och innovationskraft, kontinuitet och investeringssäkerhet.

I enighet med vårt motto "EPLAN - Efficient Engineering“ erbjuder vi innovativa lösningar för olika konstruktionsdiscipliner och industri. Till vårt utbud hör även kvalificerade konsulttjänster för individuell anpassning och integrering av företagssystem. 

Traineeprogrammet
Du blir en del av ett internationellt trainee program med personer ifrån olika länder med inriktning mot olika discipliner såsom försäljning, tekniska konsulter, finans, administration. Du kommer varva arbetsuppgifter med projekt och utbildning. Programmet varar i 18-24 månader beroende på inriktning. En del av utbildningen kommer att hållas på vårt huvudkontor i Tyskland.

Vi söker med placering i Ängelholm eller Göteborg. 

Teknisk konsult

  • Du utbildar våra kunder i EPLANs programvaror
  • Du hjälper våra kunder att effektivisera sina konstruktionsprocesser
  • Du implementerar EPLANs erbjudande hos nya och befintliga kunder
  • Du hjälper våra säljare med pre-sales
  • Du är med på mässor som teknisk sakkunnig 

….och mycket annat

Vad vi söker

Teknisk konsult: Du har en Bachelor i Engineering eller motsvarande. Gärna ett intresse inom elkonstruktion och tycker att det är spännande att resa och se olika industrier och kunder. Du kan arbeta självständigt, är kommunikativ och kreativ och drivs av att få jobba med de bästa inom sitt område miljö med många bollar i luften samtidigt. Du har lätt till skratt och en positiv attityd. Du talar och skriver Svenska flytande. Goda kunskaper i Engelska är en fördel

Programinformation

Ansök senast

30 september 2018

Tillträde

Löpande under hösten 2018

Utbildning

3-årig universitet eller högskoleutbildning

Utland

Delvis

Kontaktperson

Fredrik Wåhlstrand, 072-303 01 01

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.eplan.de/en/company/career/eplan-trainee-programme/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer