TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta_NY2.gif

E.ON Graduate Program

Över en miljon människor får sin energi från oss, levererad till hemmet eller arbetet. Att dessa leveranser är säkra och prisvärda är en förutsättning för ett tryggt samhälle och en stark svensk konkurrenskraft. Men energin måste också produceras – och användas – på ett sätt som är vänligt mot människa och miljö. Därför jobbar vi med att minska växthusgasutsläppen och vi arbetar för att hitta smarta, kundnära lösningar som fokuserar på att all energi ska göra nytta. Dessutom vill vi påverka människor till att bli medvetna och engagerade i energiomställningen – för tillsammans kan vi göra skillnad.

Individuellt utformat program

E.ON Graduate Program är individuellt utformat och formas utifrån dina intressen och verksamhetens behov. Programmet, som pågår under 18 månader, omfattar fyra placeringar varav en genomförs utomlands.

Fyra placeringar
Det unika med E.ONs traineeprogram är att du inte behöver veta från start vilka placeringar du skulle vilja genomföra under programmet. Vi vet att dina val kommer att förändras i takt med din utveckling. Därför kan du oavsett utbildningsbakgrund göra placeringar inom affärsområden som för dig är helt nya eller som du också har särskilt intresse för.

E.ON strävar efter intern rörlighet och vår ambition är att du ska kunna prova olika projekt, i vitt skilda delar av verksamheten.

Globala möjligheter
Genom de fyra placeringarna får du en god inblick i E.ON-koncernens affärer. Tillsammans med dina traineekollegor deltar du i internationella workshops och interna utbildningar. Du får en global syn på nyckelfrågor samt möjlighet att utbyta erfarenheter och utveckla ditt nätverk både i Sverige och internationellt.

Professionell- och personlig utveckling
På E.ON tas din utveckling på största allvar. Parallellt med dina placeringar kommer du ha tillgång till en erfaren mentor, du kommer att gå olika utbildningar, samt löpande kunskap om koncernens olika affärsområden. Du får även genomföra studiebesök runt om i verksamheten.

Efter E.ON Graduate Program
När du har avslutat E.ON Graduate Program fortsätter din anställning inom något av E.ONs bolag i Sverige. Som trainee har du från start en tillsvidareanställning. Du kommer att vara knuten till ett av koncernens bolag. Din kompetens och dina önskemål kommer efter avslutat program att matchas mot bolagets aktuella verksamhetsbehov.

Är du beredd att anta utmaningen?
Till E.ON Graduate Program söker vi unga energiintresserade akademiker med färdig Masterutbildning från universitet eller högskola inom främst teknik eller industriell ekonomi, eller med motsvarande utbildning. Du är antingen nyutexaminerad eller har redan en examen och upp till ett års arbetslivserfarenhet. Internationella studier eller arbete utomlands är högst meriterande.

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning inom elektroteknik, Industriell ekonomi, energisystem, teknisk fysik, väg- och vattenbyggnadsteknik, samhällsbyggnad, kemivetenskap, maskinteknik.

Certified

Programinformation

Ansök senast

4 januari - 31 januari 2018

Tillträde

Hösten 2018

Utbildning

Civilingenjörer

Utland

Delvis

Kontaktperson

Iulia Burgh hrdirekt@eon.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.eon.se/trainee

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-12-05, E.ON Graduate Program startar hösten 2018 med senaste ansökan 4 januari t.o.m. 31 januari 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-01-17, E.ON Graduate Program startar hösten 2018 med ansökan januari 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2016-12-20, E.ON Graduate Program startar 2018 med ansökan under 2018.

Läs mer