Dynabyte 2020

Om Dynabyte
Dynabyte är IT-konsultföretaget där vi brinner för ny teknik och kompetensutveckling! Att ständigt vidareutvecklas på individ- såväl som bolagsnivå är centralt för oss. Vi trivs med att ha roligt på jobbet och arbetar engagerat och medvetet med kompetensutveckling och kompetensspridning i form av bokcirklar, seminarier, konferenser, utbildningar, coaching, osv. Vi bjuder ofta och gärna in våra uppdragsgivare, samarbetspartners och branschvänner. För unga, blivande konsulter driver vi ett uppskattat traineeprogram.

Vi arbetar i spännande projekt för ledande och nytänkande uppdragsgivare som ställer höga krav på oss. Våra tekniska styrkor ligger inom utveckling i Java, .NET, systemintegration och olika former av webbutveckling. Vi är en strategisk partner i framkanten av ny teknik som utmanar våra uppdragsgivare till att våga se nya typer av lösningar för att uppnå sina affärsmål.

Om Traineeprogrammet
Vi har tagit fram vårt traineeprogram för att du som är nyexaminerad snabbt ska kunna komma ut på spännande konsultuppdrag och briljera! Förutom tekniska färdigheter behöver en skicklig konsult också vara en duktig kommunikatör och vara trygg i att hålla professionella och effektiva möten. Vi har utformat programmet för att du ska få med dig allt detta tidigt i din karriär.

Under de tio år vi haft vårt traineeprogram har vi utvecklat några av de allra bästa IT-konsulterna i branschen. Samtidigt har vårt program utvecklats till ett av de mest eftersökta och framgångsrika på marknaden. Vårt traineeprogram ger dig ett stort försprång gentemot andra i branschen och efter programmets slut ges du möjlighet att arbeta med tekniska utmaningar hos flera av Sveriges hetaste företag.

Under dina sex månader som trainee på Dynabyte arbetar du med de senaste teknikerna i ett större kundprojekt där du och teamet sköter projektets hela utveckling med stöd av våra seniora utvecklare och mentorer. I projektet arbetar vi med agil systemutveckling där fokus ligger på nära kundsamarbete och att du och teamet ska få erfarenhet av de metoder som ger bäst resultat för din uppdragsgivare. Parallellt med projektet deltar du regelbundet i flera utvecklande utbildningar och workshops som arrangeras av våra seniora konsulter. Förutom många relevanta tekniska områden rör det sig också om utbildning i presentations- och mötesteknik, intervjuteknik, kommunikation och team coaching.

Utöver det som traineeprogrammet erbjuder har du naturligtvis tillgång till den mångfald av övriga sociala och kompetensutvecklande aktiviteter vi gör inom företaget. Alltifrån resor, äventyrliga teamaktiviteter och AWs till internkonferenser och inbjudna experttalare. Vi är ett härligt gäng på 75 personer som älskar att dela med oss av vår kunskap genom seminarier, bokcirklar, teknikråd och workshops!

Samtidigt strävar vi efter att var och en av oss ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Detta gör vi genom att arbeta med individuell coachning och utvecklingsplaner för samtliga av våra anställda! Programmet startar två gånger om året och pågår i 6 månader, med start i februari respektive september.

Vi söker dig som:

  • Är färdig/snart färdig med din examen inom IT
  • Tycker att det är roligt med programmering och kan grunderna i t.ex. Java, Python, .Net, C#, JavaScript eller liknande
  • Är genuint intresserad av teknik
  • Vill jobba med sin passion och ha kul på jobbet
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Programinformation

Ansök senast

Våren 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Civilingenjör, ingenjör, systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Elin Björklund, elin.bjorklund@dynabyte.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.dynabyte.se/jobba-hos-oss/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer