Cygate IT Akademi – ett 2-årigt traineeprogram

Cygate erbjuder medelstora och större företag och organisationer helhetslösningar inom data och telekommunikation. Vi väljer de bästa produkterna och tjänsterna via partnerskap med världens ledande it-leverantörer inom nätverk, säkerhet, molntjänster, server och lagring. Våra kunder finns inom alla branscher, i offentlig samt privat sektor. Sedan drygt 40 år är vi fortfarande övertygade om att långsiktighet, trivsel på jobbet och passion för it är rätt, därav vårt löfte till våra kunder och varandra att vara – Alltid där.

Genom Cygate IT-Akademi, ett 2-årigt traineeprogram, kommer att du utvecklas både som person och professionellt till konsult, projektledare eller säljare och tidigt kunna bidra med nytta till våra kunder.

Vi vänder oss till dig som nyligen tagit examen från en teknisk högskoleutbildning eller har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen.
Ta chansen att få arbeta med duktiga och engagerade kollegor med varierande uppgifter och upplevelser som får dig att växa varje dag!

2 år med utbildning och utveckling
Du kommer att utföra uppgifter med olika kundperspektiv, bygga nätverk inom Cygate och få en bred förståelse för vår verksamhet. Du kommer att agera som konsult i skarpa kundprojekt, arbeta med våra kunder inom drift samt förvaltning och initiera nya affärsmöjligheter. Dessutom kommer du att ha en aktiv roll i att ta fram värdefulla och avancerade IT-lösningar som förenklar och effektiviserar för våra kunder i sin verksamhet.

En viktig del är att ge dig rätt stöd för din personliga och professionella utveckling. Vi skapar de förutsättningar som behövs för att du ska lära dig avancerad teknik, komplexa lösningar och vara en del i att utveckla framtidens IT. Du kommer att ha en mentor som stöttar dig under hela programmet. Vi tror på frihet under ansvar, att du arbetar självständigt och skapar ditt sätt att lösa de utmaningar som dyker upp.

Mer om traineeprogrammet
Cygate IT-Akademi, ett 2-årigt traineeprogram, startar i augusti 2020. Under det första halvåret är du placerad i en kreativ miljö på vårt kontor ovanpå Mall of Scandinavia i Solna i Stockholm där vi sitter tillsammans med Telia. Du fortsätter programmet på något av våra kontor i Solna, Malmö, Göteborg eller Jönköping. Vi finns på 20 orter i Sverige och är ca 650 medarbetare.

Under sista halvåret väljer du om du vill fortsätta arbeta som konsult i något av våra affärsområden, som projektledare i våra kundprojekt, inom drift och förvaltning eller med affärsutveckling och försäljning.

Utbildning som eftersöks

  • Du har tagit examen från en teknisk högskoleutbildning eller har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen.
  • Du är intresserad och vill arbeta inom IT branschen
  • Du pratar flytande svenska och engelska

Programinformation

Ansök senast

Januari 2020

Tillträde

Augusti 2020

Utbildning

Examen från en teknisk högskoleutbildning eller har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen

Utland

Nej

Kontaktperson

Sofie Lundborg, 
Sofie.lundborg@cygate.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.cygate.se/karriar/traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer