CoreChange Trainee

CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav. Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Om traineeprogrammet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och övriga aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat traineeteam.

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

Programmet har tre inriktningar:

  • Management
  • Affärssystem
  • Test och utveckling

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Vi ser fram emot din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

10 mars 2019

Tillträde

September 2019

Utbildning

Civilingenjör eller motsvarande utbildning inom till exempel industriell ekonomi, maskinteknik, datateknik eller systemvetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Magnus Dalaryd, trainee@corechange.se

Ansökan

https://corechange.se/bli-en-av-oss/traineeprogram/

Startsidan

https://corechange.se/bli-en-av-oss/traineeprogram/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer