CoreChange Trainee

CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav. Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Om traineeprogrammet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under 12 månader som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och övriga aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat traineeteam.

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och därför är programmet certifierat av TraineeGuiden och anställningsform är tillsvidare på heltid.

Programmet har tre inriktningar:

  • Management
  • Affärssystem
  • Test och utveckling

Traineeprogrammet erbjuds i Stockholm.

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Vi ser fram emot din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Civilingenjör eller motsvarande utbildning inom till exempel industriell ekonomi, maskinteknik, datateknik eller systemvetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Magnus Dalaryd, trainee@corechange.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://corechange.se/bli-en-av-oss/traineeprogram/