Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

CoreChange Trainee

CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav. Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Om traineeprogrammet
Vi söker dig som tar examen till sommaren och som vill kickstarta din karriär som konsult i Stockholm. Programmet startar hösten 2020 och avslutas ett år senare med en examen ifrån CoreChange Traineeprogram.

Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och övriga aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat traineeteam. På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

Programmet har fyra inriktningar:

  • Management
  • Affärssystem
  • Utveckling och kvalitetssäkring
  • Informationssäkerhet och integritet

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som snabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Om CoreChange
CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Civilingenjör eller motsvarande utbildning inom till exempel industriell ekonomi, maskinteknik, datateknik eller systemvetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Johan Schönberg, johan.schonberg@corechange.se eller trainee@corechange.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.changeisgood.se/jobs/773469-corechange-trainee-hosten-2020

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer