Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

consid_header-tg.se.png
Consid_logo_svarttext.png

Consid #NextLevel Academy

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den, och ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning med fokus på IT inom områden som exempelvis system- och apputveckling och UX-design. Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för IT och är en sann entreprenörssjäl? Då är vårt program något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad till våren 2020 eller som har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram!

Consids traineeprogram startar i mitten av augusti 2020 i Göteborg & Stockholm och pågår i 1,5 år under heltid. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre modulbaserade huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Bredd & spets!
Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden som går i linje med dina ambitioner och önskemål. När programmet är avklarat kommer du vara specalist inom just det valda området. Möjligheterna är många, du kommer exempelvis kunna specialisera dig som systemutvecklare, projektledare, business analyst, arkitekt, testare mm. Eller varför inte, en kombo av olika roller.

Vårt koncept är grundat i 3 block
Traineeprogrammet är indelat i tre modulbaserade huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap.

Block 1
Terminen ger dig kunskap om konsultyrket där du får förutsättningarna för att lyckas i en ständigt föränderlig värld. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt där vi fokuserar på hur Consid arbetar, vilka kunder vi har och i vilka branscher vi verkar inom. Terminen ger dig även en omfattande introduktion till IT och projektledning .

Block 2
För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen fokuserar på att ge möjlighet till fördjupad kunskap kring projekt- och förändringsledning. Här väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom. T.ex. Front-end och back-endutveckling, integrationer, IT-arkitektur, DBA, UX/UI mm. Vill du t.ex. gå mot webbutveckling och content management är verktyg som EpiServer, SiteCore och SiteVision exempel på system du kommer möta.

Block 3
Sista delen på programmet fokuserar på affärsmässighet och entreprenörskap. Här får du utveckla din kompetens och tekniska färdighet genom ytterligare fördjupning.

Kunduppdrag
Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Utbildningar inom vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger. Alla trainees får även en erfarne mentor från programstart som täcker just ditt område.

Ta chansen att kombinera management och teknik och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat jobba på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2020

Tillträde

17 augusti 2020

Utbildning

Kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning inom IT: system- och apputveckling, UX-design

Utland

Nej

Kontaktperson

Oscar Puente, 076 13 03 191, Oscar.Puente@consid.se

Ansökan

https://www.consid.se/trainee

Startsidan

https://www.consid.se/trainee

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer