CGI SELECTED – F.D. ACANDO TRAINEE

Under våren 2019 blev Acando ❤️ CGI = sant. Acando har sedan 2005 drivit ett av marknadens mest populära talangprogram. Vi samlar nu det bästa av två bolag och med kraft av CGI:s storlek och globala leveranskapacitet, kan vi ta nästa steg för att ta vårt talangprogram till nya höjder.

Vi skapar marknadens bästa konsulter och ger dig en rivstart i karriären!
Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med mindre än fem års erfarenhet – på tre år. CGI Selected är ett program som kombinerar erfarenheter och lärdomar från skarpa konsultleveranser, med noga utvalda utbildningar. Under programmets tre år levererar du som konsult precis som övriga kollegor på CGI. Men som del i CGI Selected erbjuds du också utbildning och träning under programmets gång.

Två inriktningar
Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected två inriktningar – Digital eller Advisory. Inriktningarna har ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom olika inriktningskurser samt även genom något olika konsultroller och projekt hos kund samt regionala skillnader.

Traineerna inom Advisory har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Inom Advisory kan du antingen bli generalist såsom projektledare inom transformationer tvärs både verksamhet och IT, eller specialist inom exempelvis supply chain, mål- och ekonomistyrning, IT-styrning, processutveckling eller strategisk transformation/förändringsledning.

Traineerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera sina verksamheter genom de senaste teknologierna. Deras inriktningskurser innefattar till exempel IoT, produktägarskap och digitala arbetsplatser. Inom Digital kan du arbeta som generalist både med rådgivning och ledning av digitala projekt. Du kan också välja att djupdyka inom områden såsom agila metoder, big data, arkitektur, cyber security eller tekniska plattformar som Microsoft Dynamics.

Oberoende av vilken inriktning du väljer inom CGI Selected, kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett professionellt och personligt plan.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag i höstens rekryteringsomgång är den 13 oktober 2019. Vi startar nya omgångar av CGI Selected i januari och augusti varje år. Vi har två rekryteringsomgångar, en under hösten och en under våren. Vi välkomnar ansökningar till både januari- och augustistarten i samtliga av våra rekryteringsomgångar och du är varmt välkommen att söka till oss under den rekryteringsomgång som passar dig bäst. Du anger vilken start av traineeprogrammet du ansöker till i din ansökan. Var dock gärna ute i god tid för platserna kan ta slut. I januari 2020 startar programmet i Stockholm och Göteborg. I augusti 2020 startar programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås.

Certified

Programinformation

Ansök senast

13 oktober 2019

Tillträde

Januari 2020 och augusti 2020

Utbildning

Civilingenjörer, systemvetare och ekonomer

Utland

Utlandsresor kan förekomma

Kontaktperson

Sanna Rosell, sanna.rosell@cgi.com

Ansökan

https://www.cgi.se/sv/cgi-selected

Startsidan

https://www.cgi.se/sv/cgi-selected

Följ oss i sociala media