CEO Trainee

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

Vill du vara med och driva digitaliseringen av Sverige?

Vi på IP-Only kan ge dig en unik möjlighet att rivstarta din karriär och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa och ett viktigt samhällsprojekt, där vi med miljardinvesteringar och engagerade medarbetare lägger grunden för det framtida digitala samhället. Som CEO Trainee hos IP-Only får du möjlighet att vara med där det verkligen händer! 

Till rollen som CEO Trainee söker vi en engagerad talang som är nyfiken och tar initiativ. Du kommer ansvara för uppgifter som spänner över hela fältet där vår CEO är verksam. Du kommer till exempel att genomföra research och ta fram analyser som rör bland annat strategi, företagsförvärv eller expansionsprojekt. Du kommer också att driva dina egna projekt och få möjlighet att visa vad du går för.

Du kommer att gå vid sidan av vår CEO Henrik Ringmar - nominerad till årets ledare på Telekomgalan 2017, och bland annat få delta i styrelse- och ledningsgruppsmöten där besluten fattas. Det innebär en unik möjlighet att samla erfarenhet och på nära håll lära dig vad det innebär att styra ett av Sveriges mest intressanta företag. Du ser dig själv som en framtida ledare, men vill först utvecklas och få mer erfarenhet hos oss på IP-Only.

Trainee-rollen är tänkt att pågå under 1 år med start hösten 2018. Under ditt Trainee-år kommer du att få se och arbeta med flera och olika delar av företaget, och därefter erbjuds flera vägar inom organisationen att fortsätta din karriär. Vi sitter i nya ljusa lokaler vid Uppsala Resecentrum och Stockholms Centralstation, och du förväntas dela din tid lika mellan huvudkontoret i Uppsala och kontoret i Stockholm.

Vem är du?

  • Du har en masterexamen inom relevant område. Goda betyg är meriterande, men personliga egenskaper och inställning premieras.
  • Du har nyligen avslutat dina studier eller har arbetat i högst två år efter dina studier.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom IT/telekom, management, finance, projektledning eller annat relevant område.
  • Du är och proaktiv och hittar lösningar snabbt och enkelt.
  • Du är en god kommunikatör och har både social kompetens och emotionell intelligens.
  • Du är en prestigelös, ödmjuk och flexibel person som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och uppgifter.
  • Du har hög personlig integritet, är öppen, ärlig och har sekretesskänsla.
  • Du kan prioritera, arbeta under stress med korta deadlines och samtidigt hålla både humör och skärpan uppe.

Mer om IP-Only

Vi är ett snabbfotat, värderingsstyrt bolag där individen får ta stor plats, i en miljö som präglas av kompetens, lyhördhet och framåtanda. Vi tror på enkelhet, att alla kan bidra med att ta egna initiativ, att vi ska ha förmågan att hålla fart med kvalitet och ha ett öppet hjärta gentemot våra kunder och mot varandra. Utöver att förändra den digitala spelplanen i Sverige jobbar vi även aktivt för att öka andelen kvinnor inom IT- och telekombranschen och deltar bland annat i Womentor som leds av IT&Telekomföretagen.

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2018

Tillträde

Våren 2019

Utbildning

Masterexamen inom relevant område så som ekonomi, juridik, teknik eller datavetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

christopher.hultstrom@ip-only.se (HR) eller elena.ahlbin@ip-only.se (nuvarande CEO Trainee)

Ansökan

Startsidan

http://www.ip-only.se

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-08-08, Nästa Traineeprogram CEO Trainee startar i januari 2018 med ansökan senast 10 september 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-03-24, Nästa Management Trainee startar eventuellt 2018.

Läs mer