Cambio Young Professionals Program

Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård! Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Vi är medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en ”Cambian”!

Genom vårt Cambio Young Professionals-program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete.

Programmet är skapat för dig som nyligen tagit examen och som sporras av utmaningar, du gillar att arbeta med problemlösning på olika nivåer i nära samarbete med kollegor och kunder. Programmet löper under 4 månader.

Programinnehåll
Föreläsningar om Cambio som företag, utbildningar i de grundläggande modulerna inom COSMIC som produkt, individuell uppgift i syfte av att förstå produkten, utbildning i krav och en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer…

Vad vi söker
Oerfarna men väldigt drivna personer att axla roller som Application Managers och Technical support specialist. Övriga roller är nu tillsatta till höstens Young Professionals Program!

Språkkunskaper
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Programinformation

Ansök senast

Våren 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Intresse för systemvetenskap, ingenjörsyrket, medicinsk information, kognitionsvetenskap.

Utland

Förlagd utbildning på Sri Lanka under ca 2-3 veckor

Kontaktperson

Programansvarig/Projektledare: Marie Odbom, marie.odbom@cambio.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.cambio.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer