Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta-Rev.gif

Brings Traineeprogram

Den teknologiska utvecklingen går i ett högt tempo och vi i Bring satsar för att vinna kunderna. Koncernen arbetar kontinuerligt med att utveckla nya och innovativa affärsmodeller – drivet av förändrade kundbehov och möjliggjort av den digitala utveckingen. Vår vision är att vara den mest framtidsorienterade och mest innovativa aktören i branschen. Detta gör vi bland annat genom att aktivt driva den digitala utvecklingen inom logistik och genom att ständigt utveckla oss för att finna de bästa lösningarna för våra kunder. Attraktiva arbetsplatser och hållbarhet är två huvudprioriteringar för Posten och Bring.

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Vi jobbar med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Vi är ett stort och kompetent lag med 18 000 medarbetare i alla nordiska länder. Hos oss utvecklar och levererar vi helhetslösningar inom logistik, post och kommunikation, med Norden som hemmamarknad.

Som trainee på Bring får du utvecklas inom Nordens mest spännande logistikkoncern. Det tvååriga programmet innefattar tre olika placeringar samt två praktikperioder i produktion. Stöd från personlig mentor, traineekoordinator och skräddarsydda samlingar och kurser agerar som komplement till erfarenheter från placeringarna. Som trainee i Bring får du utmanas men också tillfälle att utmana oss!

Brings Traineeprogram

Brings traineeprogram är en unik möjlighet att under två år kombinera och utveckla kunskap och nätverk i en stor nordisk koncern. Rollen som trainee ger en fantastisk början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. Under de tre placeringarna har traineen stor möjlighet att själv påverka var och med vad denne vill jobba samt vilka egenskaper som önskas utvecklas, något som är ovanligt bland traineeprogram och mycket uppskattat bland tidigare traineer.

Hos oss på Bring är professionell och personlig utveckling centralt och som koncerntrainee har du stora möjligheter att utvecklas, både i ditt jobb och som individ. Traineerna uppmanas och stöttas i att utarbeta en egen utvecklingsplan för traineeperioden och fortsatt karriär. Parallellt med de olika placeringarna anordnas utbildningar och kurser i arbetsmetodik och kompetensdagar med fokus på bland annat strategi, marknad och värdekedja. Med bas i Oslo eller Stockholm har du möjlighet att arbeta i hela Norden och påverka din karriär i ett av Nordens mest spännande företag.

Vi söker efter kandidater med:

 • Masterexamen inom ekonomi, logistik, IT, finans, innovation, HR, organisation, marknadsföring, miljö och CSR
 • Goda akademiska meriter
 • Stort engagemang
 • God samarbetsförmåga
 • Förmågan att tänka annorlunda
 • Mod till att utmana etablerade sanningar

Traineeprogrammet kortfattat:

 • Tre placeringar i Norden under två års tid, varav första placeringen är i Oslo
 • Två kortare perioder i produktion med möjlighet till ledaransvar
 • Åtta tvådagarskurser inom exempelvis strukturerad problemlösning, kommunikation och teamwork
 • Personlig mentor och stöd från traineekoordinator
 • Samlingar och andra sociala tillställningar med traineekull och tidigare traineer
 • Stort eget inflytande vid val av placeringar
 • Brett förankrat traineeprogram som kontinuerligt utvecklats sedan 1999

Besök vår hemsida eller kontakta oss om du vill veta mer om traineeprogrammet.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Programinformation

Ansök senast

15 oktober 2017

Tillträde

1 september 2018

Utbildning

Masterexamen inom ekonomi, logistik, IT, finans, innovation, HR, organisation, marknadsföring, miljö och CSR

Utland

Ja, inom Norden

Kontaktperson

Dorthe Underwood, Traineekoordinator, +47 930 94 448, Dorthe.underwood@posten.no

Ansökan

https://www.postennorge.no/jobb/trainee-hos-oss

Startsidan

https://www.bring.se/

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-08-18, Brings Traineeprogram startar 1 september 2018 med ansökan senast 15 oktober 2017.

Läs mer