Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Bli it-trainee på Bolagsverket

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Därför erbjuder Bolagsverket information och digitala tjänster som ska hjälpa företagare.

Vi är ungefär 550 medarbetare och vi sitter alla i samma lokal i centrala Sundsvall. Att vi sitter tillsammans gör att vi får ett smidigt samarbete i vardagen. Sundsvall är en stark it-region och Bolagsverket samarbetar med flera myndigheter och andra aktörer.

Programmet
Traineeprogrammet startar på hösten och pågår på heltid i sex månader. Som it-trainee på Bolagsverket får du en utvecklande och rolig vardag tillsammans med andra traineer och kollegor som hjälper dig in i arbetet. Vi tror att du kan tillföra nya perspektiv, energi, driv och nyfikenhet i vårt arbete. Du kan bli en av våra framtida nyckelspelare!

Du kommer tillsammans med andra traineer att delta i ett gemensamt utvecklingsprogram som dels består av utbildning, föreläsningar och studiebesök, dels av praktiskt arbete i vår systemutvecklings- och it-produktionsverksamhet. Våra systemutvecklare arbetar i leveransteam och utvecklar våra it-tjänster. Våra systemtekniker på it-produktion är kittet mellan infrastruktur och systemutveckling och säkerställer att våra system körs på ett effektivt sätt.

Bolagsverkets it-verksamhet
Bolagsverket står inför en spännande förflyttning där vi med nya arbetssätt och ny teknik ska förbättra det vi redan har och utveckla framtidens it-system för att möta omvärldens krav. Automatisering och digitalisering är områden vi fokuserar på. Vi har pågående initiativ kring bland annat containerteknik, AI, continuous delivery och devops, testdriven utveckling och agilt och värdedrivet arbetssätt i hela organisationen.

Sök till traineeprogrammet och var med och skapa Bolagsverkets framtid!

Vi vill att du

  • Har en universitets- eller högskoleexamen inom systemvetenskap, datateknik eller datavetenskap som är minst tre år lång. Din examen ska vara klar innan anställningens start och får vara högst två år gammal
  • Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2021

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Kandidat-, magister-, eller civilingenjörsexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, datateknik eller motsvarande

Utland

Nej

Kontaktperson

Maria Norberg, 060-184345, maria.norberg@bolagsverket.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.bolagsverket.se/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer