Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

B3 Rising Stars

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom IT och management. Den starka företagskulturen präglas av kundfokus, entreprenörskap och konsulternas ständiga utveckling. Idag är vi över 700 medarbetare och har en omsättning på över 750 miljoner. B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation.

B3 Rising Stars är ett unikt program som tar dig med på en spännande och utmanande resa. Parallellt med spännande uppdrag hos B3s kunder genomgår du ett gediget utbildningsprogram bestående av över 200 timmar av inspirerande föreläsningar och kompetenshöjande utbildningspass. Programmet vänder sig i första hand till dig som har ca 1-3 års tidigare erfarenhet inom Systemutveckling, Infrastruktur eller tekniskt ledarskap.

Genom Rising Stars ger vi juniora talanger en unik möjlighet att under ett intensivt år tillgodogöra sig erfarenheter och verktyg som lägger grunden för en konsultkarriär inom IT och Management. Utöver att jobba med intressanta uppdrag hos B3s kunder, kommer du som programdeltagare även att genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 25 tillfällen. Dessutom sker även individuellt anpassad utbildning samt att alla deltagare tilldelas en mentor av B3s seniora konsulter.

Målet med programmet är att du ska lära sig allt om vad det innebär att vara konsult, från konsultmässighet och omvärldsbevakning till effektiv kommunikation, ledarskapsutveckling och agila arbetssätt för att ge några exempel. Det blir också träning i att lösa problem med största möjliga hänsyn till kundernas behov och önskemål.

Hos B3 möter du konsulter med både erfarenhet och förmåga att leda större förändringsprojekt. Det betyder att varje ny medarbetare bidrar med kompetens, erfarenhet och ambitioner – och inte minst med sitt personliga nätverk. Vår medarbetarfilosofi är enkel, vi litar på varandra. Här råder stor individuell frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. Vi månar om en levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran utan även en kul tid tillsammans. Vi vet att passion, metoder och förmåga är det som till slut avgör resultatet.

Olikheter, energi och erfarenhet är tre av nyckelorden i vår företagskultur och en självklar del av hur B3 arbetar. Vi tror på en öppen och inkluderande företagskultur där alla har ett lika värde och allas olikheter berikar.

Programinformation

Ansök senast

31 januari 2020

Tillträde

1 mars 2020

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare/IT

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Blomgren, 073 201 90 10, Fredrik.blomgren@b3.se

Ansökan

http://b3risingstars.se

Startsidan

http://b3risingstars.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer