B3 Rising Stars

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med konsulter inom IT och management. Vi är digital partner till flera ledande företag och organisationer och tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både ifråga om innovation och effektivisering. På B3 vill vi främja våra medarbetares anda av entreprenörskap och våra konsulter får stora möjligheter att utvecklas. På B3 Consulting Group tror vi på frihet och balans i livet - medarbetare som mår bra, både trivs och presterar bättre. Vi satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget.

Om programmet
Ett av Sveriges bästa bolag enligt Great Place to Work öppnar nu ansökan till 2019 års B3 Rising Stars-program! Nu erbjuder vi dig en gyllene chans att på ett enda år bli stjärnkonsult och en viktig del av utvecklingen i digitaliseringens Sverige!

Att ingå i det prestigefyllda B3 Rising Stars innebär en fantastisk möjlighet för dig att få starta en konsultkarriär inom IT och Management. Förutom chansen att få jobba med väldigt intressanta uppdrag, kommer du också vara en del av ett sammanhang med ditt Rising Stars-team och våra mentorer, B3’s erfarna stjärnkonsulter.

Programmet erbjuder dig en tillsvidareanställning på något av B3's specialistbolag där du får arbeta som konsult hos någon av våra spännande kunder. Under året erbjuds du ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 30 tillfällen. Du kommer att gå vissa utbildningar gemensamt med ditt Rising Stars-team, samtidigt som du har ditt eget individuella spår, anpassat för just den roll och det specialistbolag du tillhör.

Vårt mål är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från ledarskapsutveckling till agila arbetssätt. Vi vill också bidra till att du växer som individ, såväl personligen som professionellt. Som Rising Star kommer du att lära dig hur man löser saker intuitivt, kreativt och med största möjliga hänsyn till kundens behov och önskemål. Vår förhoppning är att du ska utvecklas till en självsäker, driven och kompetent individ som både kan arbeta självständigt och vara en del av ett framgångsrikt team.

B3 är ett bolag som prioriterar balans i livet för sina medarbetare och som vunnit priser för sitt wellnesskoncept.

Sök och bli en av våra nya stjärnor!

Programinformation

Ansök senast

31 januari 2019

Tillträde

April 2019

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare/IT, Jurist

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Blomgren, 073 201 90 10, Fredrik.blomgren@b3.se

Ansökan

https://bli.b3.se/pages/rising-stars

Startsidan

https://b3risingstars.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer