Avanza Tech Traineeprogram

Vi startade Avanza med en enkel idé: vi ville bygga ett företag vi själva ville vara kunder i. Därför ser vi till att alltid ta så lite betalt som bara möjligt av våra kunder, och samtidigt erbjuda billigare, bättre och enklare produkter än någon annan. Tillsammans med ca 400 härliga medarbetare sitter vi centralt i Stockholm. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och att ständigt vara nyfikna på det senaste är ett bra recept på framgång.

Som Trainee på Avanza får du en unik möjlighet till inblick och arbete i ett modernt fintechbolag med högt flygande planer på att revolutionera bankbranschen och skapa en bättre framtid för miljoner människor. Under fem intensiva, roliga och lärorika månader kommer du, tillsammans med fyra andra trainees, att få lära dig allt om hur en agil utvecklingsorganisation fungerar, hur tvärfunktionella team arbetar med moderna tekniker och hur parprogrammering och testning fungerar i praktiken.

Självstudier kommer att varvas med praktiskt arbete och du kommer att stöttas och coachas med feedback, verktyg och mentorer från olika delar av IT-organisationen.

Vem är du?
Traineeprogrammet på Avanza riktar sig till dig som ännu inte hunnit få så mycket praktisk arbetslivserfarenhet av utveckling men som brinner för programmering och triggas av att göra saker smartare, enklare och bättre. Du gillar att jobba i team och är, från eftergymnasiala studier, van att ta till dig mycket information på kort tid.

Vidare tror vi att du:

  • Har kunskap och intresse men saknar arbetslivserfarenhet inom programmering
  • Är bekant med Java eller Spring eller tekniker inom webb- eller mobilutveckling
  • Har goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

Vi erbjuder
Här får du en grymt bra möjlighet att rivstarta din utvecklarkarriär på ett Fintech-bolag i framkant. Traineeprogrammet utgörs av en heltids tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt våren 2020

Tillträde

Eventuellt hösten 2020

Utbildning

Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning på IT/data eller motsvarande relevant utbildning.

Utland

Nej.

Kontaktperson

Maria Flygare, 070-522 74 70, maria.flygare@avanza.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://bit.ly/2PqYp5e

Följ oss i sociala media