Atea Traineeprogram

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.  Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

Vi finns över hela Sverige och har kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi bedriver en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och en viktig uppgift för våra chefer är att skapa branschens bästa arbetsplats. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där galenskap, humor, kamratskap och framåtanda är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Hos oss är det alltid nära till beslut och vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Allt tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it.

Som Trainee hos oss ges du en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss. Traineeprogrammet leds av vår HR och Marknadsdirektör Magnus Sallbring. Under traineeperioden kommer delar av utbildningen utgöras av personlig kontakt och coaching av Ateas VD Carl-Johan Hultenheim. Du kommer även att få en personlig mentor från Atea Sveriges nationella ledningsgrupp och du får möjligheten att lära känna olika delar av Ateas verksamhet och parallellt med detta ingå i ett utvecklingsprogram.

Under de första 12 månaderna kommer du att dela din tid mellan Ateas olika affärsområden och det regionala kontoret i Stockholm och de sista 6 månaderna påbörja din resa mot att bli en av våra stjärnor inom it-arkitektur, projektledning eller Key Account Management.

Som trainee skapar du ett kontaktnät inom Atea och på så sätt marknadsföra dig och dina kunskaper. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner men även var i organisationen det finns möjligheter.

Vi tror att du är nyutexaminerad (minst 180 hp) ekonom, ingenjör eller systemvetare med max 2 års arbetslivserfarenhet

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Ekonom, ingenjör eller systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Lisa Aggeryd, 4potentials, lisa@4potentials.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://4potentials.se/partners/atea/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer