Atea Traineeprogram

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 32,4 miljarder norska kronor 2017 och är noterad på Oslo Börs.

Vi bygger Sverige med it
Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Genom att skapa lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över är du som medarbetare på Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

”Som managementtrainee på Atea får man ständigt inblick i nya områden, blir introducerad till nya, kunniga och trevliga personer samtidigt som man får utrymme att arbeta med projekt där man kan vara med och påverka, utveckla och tillföra värde med sin egen kompetens. Man får redan från början stort ansvar i form av att till exempel leda stora affärer och driva förändringsarbete internt. Det har varit en väldigt lärorik tid där jag har lärt mig massor både om organisationen och mig själv på vägen.” Så säger Amanda Näsman som är trainee hos oss.

Låter det spännande? Då kan du vara en av fyra Traineer som får en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss. Under traineeperioden kommer du ha personlig kontakt och coaching av Ateas VD Carl-Johan Hultenheim samt få en personlig mentor från Atea Sveriges nationella ledningsgrupp. Du börjar måndagen den 2 september.

Under traineeperiodens 12 månader kommer du att dela din tid mellan Ateas olika affärsområden och det regionala kontoret i Stockholm och därefter påbörja din resa mot att bli en av våra stjärnor inom konsult eller sälj. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner men även var i organisationen det finns möjligheter.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du igen dig på följande:

• Du är nyutexaminerad (minst 180 hp) med max 2 års arbetslivserfarenhet. Inriktning på utbildningen har mindre betydelse.

• Du har kunskap om och intresse för it

• Du kan identifiera dig med våra värderingar ovan och en företagskultur som lever dessa värderingar lockar dig.

• Du är söker aktivt nya utvecklingsmöjligheter och du förblir motiverad även vid motgångar genom att bryta ner och analysera problemet

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Ekonom, ingenjör eller systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Lisa Aggeryd, 4potentials, lisa@4potentials.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://4potentials.se/partners/atea/

Följ oss i sociala media