Advisory Trainee 2018

Det här är ett av de absolut mest eftertraktade traineeprogrammen inom Corporate Finance och Consulting. Under 16 månader får våra trainees uppleva en resa genom Advisorys olika avdelningar och vidare till en avslutande utlandsvistelse i något av de 157 länder där vi finns representerade.

Traineeperioden är skapad för att du ska få ett helhetsperspektiv av rådgivning vid företagstransaktioner och av företag som står inför förändring. Genom ditt arbete på våra olika avdelningar kommer du att involveras i hela kedjan av dessa processer. Du kommer att ställas inför frågor som spänner från försäljningsstrategier till att realisera potentiella synergier efter en genomförd transaktion. Dessutom får du inblick i finansiella, operationella och strategiska utmaningar som företag möter i förändringsprocesser. I vårt arbete är flertalet av både kunder och målföretag globala, därför måste vi också vara det. Du som medarbetare bör ha ett internationellt perspektiv för att kunna serva våra kunder väl. Därför avslutas traineeprogrammet med en period på något av våra kontor utomlands.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2018

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Ekonom med inriktning mot finansiering eller redovisning, alternativt nyutexaminerad industriell ekonom eller ingenjör med inriktning mot IT, logistik eller ekonomisk styrning

Utland

Delvis

Kontaktperson

Louise Thulin, louise.thulin@pwc.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.pwc.se/karriär

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

PwC

TRAINEENYHET2017-09-28, Advisory Trainee 2018 startar hösten 2018 med ansökan 27 september - 25 oktober 2017.

Läs mer