Acando traineeprogram

Acando är ett ledande nordiskt Management- och IT- konsultbolag som finns till för att förverkliga punkterna på ledningens agenda. På riktigt. Med inspiration, innovation och stor energi bidrar vi till att våra uppdragsgivare kan göra skillnad inom svenskt näringsliv och på en global arena. Våra kunder finns inom alla branscher och är en mix av stora globala aktörer såväl som medelstora regionala företag.

Acando söker Sveriges vassaste studenter
Vi har redan många av branschens bästa konsulter och stärkta av våra framgångar satsar vi nu på att rekrytera ännu fler till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kan erbjuda dig ett av de mest spännande, krävande och utvecklande traineeprogrammen på marknaden. Ett program där du skolas till att bli en framtida nyckelperson på Acando, med möjlighet att jobba med flera av Nordens största bolag.

Att vara trainee på Acando
Du som börjar som trainee hos oss måste vara beredd på en brant inlärningskurva samt att ta stort personligt ansvar. Under programmets gång arbetar alla traineer som konsulter inom olika kundprojekt. Samtidigt får alla en gedigen utbildning parallellt med uppdragen för att främja traineekonsultens professionella och personliga utveckling.

Målet för traineeprogrammet är att utveckla marknadens bästa konsulter med mindre än fem års erfarenhet. Det gör vi genom att kontinuerligt under programmets tre år utbilda och träna våra traineekonsulter i konsultmässighet, projektledning och affärsmässighet. Initialt får du bygga en bred kompetens inom verktyg och metoder som utvecklar och vässar din konsultmässighet. Därefter fokuseras din utveckling på metoder och träning inom projektledning. Under tredje året fördjupas dina insikter och tekniker för att förstå och utöva affärsmässighet. Efter varje utbildning kan du applicera dina nyvunna kunskaper i de projekt du arbetar i.

Vilka söker vi?
Vi förväntar oss att de som söker till vårt traineeprogram har en gedigen akademisk bakgrund samt ett brinnande intresse för att arbeta som konsult. Våra traineer måste vara starka lagspelare med hög social kompetens. Vidare ska våra traineekonsulter kunna påvisa ett analytiskt tankesätt samt ha känsla för entreprenörskap och hög kvalitet. Vi värdesätter även meriter såsom förtroendeuppdrag, egenföretagande och idrottsliga prestationer. Vill du veta mer om traineeprogrammet och om hur du ansöker, besök vår hemsida. 

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2018

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Civilingenjörer, systemvetare och ekonomer

Utland

Utlandsresor kan förekomma

Kontaktperson

Julia Lundgren trainee@acando.com

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.acando.se/trainee

Följ oss i sociala media