Implema
ANSÖK SENAST
Eventuellt hösten 2015
TILLTRÄDE
Eventuellt 2016
Utbildning
Civilingenjör, Systemvetare, gärna några års erfarenhet eller nyutexaminerad
UTland
Ja, möjlighet finns  
Kontaktperson
Rekryteringsansvarig
Pernilla Edström, konsultchef
pernilla.edstrom@implema.se

ansök till
Info kommer senare

Implema Traineeprogram 2016

Vill du jobba med att utveckla medelstora företags verksamheter och affärsprocesser? Vill du jobba i kundteam och får snabbt ta eget ansvar i olika projekt? Då kan Implemas traineeprogram vara något för dig!

I Implemas traineeprogram utbildas du till konsult bland annat inom affärssystemen SAP och Epicor. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter.

På Implema jobbar vi långsiktigt och nära våra kunder. Det kräver en bred och djup verksamhetsförståelse, en gedigen kunskap om affärsprocesser samt förståelse för våra kunders verksamhet.

Som medarbetare på Implema får du möjlighet att utveckla dessa färdigheter genom att jobba i kundteam med intressanta uppdrag hos ledande svenska företag inom olika branscher.

Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

Om Implemas Traineeprogram
Traineeprogrammet inleds med två månaders utbildning i Stockholm där lärarledd utbildning kombineras med självstudier.

Därefter följer fyra månaders praktik i skarpa projekt under ledning av erfarna konsulter.

Efter de första sex månaderna fortsätter utbildningen enligt en individanpassad utvecklingsplan.

Syftet är att ge varje trainee de bästa möjligheterna att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, inköp, produktion, ekonomi och programmering.

Det kommer att finnas möjlighet att delta i Implemas internationella projekt under de första 15 månaderna av traineeprogrammet, men det är ingenting som vi kan garantera alla traineerna.

Efter avslutad traineeutbildning tillhör du något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Linköping, Jönköping, Karlstad eller Västerås.

Implema Traineeprogram är certifierat av Traineeguiden i samarbete med Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Vem kan söka?
Till våra traineeprogram söker vi i första hand civilingenjörer, civilekonomer och systemvetare. Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet men även nyutexaminerade är välkomna att söka.

Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet.

Vi brinner för affärsprocesser och tycker det är kul att jobba tillsammans.

Ett trettiotal av Implemas medarbetare är tidigare traineer som gått Implemas traineeprogram 2004, 2006, 2008, 2010 eller 2012. Häng med på vår resa - sök Implema Traineeprogram 2015.

Varmt välkommen till Implema!!

Så här söker du!
Skicka in din ansökan och din CV till Implema
Vi vill att du bifogar betygsutdrag samt att du i din ansökan beskriver varför du skulle vilja jobba som affärssystemkonsult inom integration på Implema.

Klicka här för att visa nyhetshistorik för Implema

Ange att du hittade traineeprogrammet på TraineeGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget