Forefront Consulting Group
ANSÖK SENAST
Våren 2017
TILLTRÄDE
Hösten 2017
Utbildning
Civilingenjör, systemvetare
UTland
Nej
Kontaktperson
Lars Hedenstedt
Tel: 070 662 01 87
lars.hedenstedt@ffcg.se

ansök till
Info kommer senare

Forefront Generation

Forefront Consulting Group är ett svenskt management- och IT-konsultföretag som tar ett helhetsgrepp på våra kunders digitala utveckling. Vi startade 2008 och består idag av nära 200 medarbetare. Geografiskt är vi belägna i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad, Sundsvall och Xi'an (Kina).

Vi befinner oss i ständig tillväxt och söker nu innovatörer som tillsammans med oss vill göra avtryck genom vårt tvååriga traineeprogram - Forefront Generation. I september 2016 kan du vara en av 10 trainees som ingår i den femte kullen. Det ambitiösa programmet ger dig en accelererad start i konsultvärlden för att inte tala om det sociala nätverk du direkt blir en del av. Du väljer ett av två spår i programmet – teknik- eller verksamhetsutveckling.

Full gas från start! Din första månad laddas med en kickstart in i företaget med case, kundträffar och internutbildningar. Snabbare än du tror är du på ett riktigt kunduppdrag och skapar värde. Under hela programmets gång varvas kunduppdrag med utbildning för att snabbt ge dig erfarenhet och utveckla din önskade specialistkompetens. För att också säkerställa din personliga utveckling erbjuds under hela programmet du en erfaren mentor.

En gedigen utbildning är viktig, men vem du är värderas lika högt. Du är examinerad civilingenjör eller motsvarande inom IT, industriell ekonomi, datateknik, teknisk fysik eller systemvetenskap. Du vågar utmana, får puls av innovativa lösningar och gillar att nå resultat tillsammans med andra.

Klicka här för att visa nyhetshistorik för Forefront Consulting Group

Ange att du hittade traineeprogrammet på TraineeGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget