Forefront Consulting Group
ANSÖK SENAST
15 mars 2015
TILLTRÄDE
7 september 2015
Utbildning
Civilingenjör, systemvetare
UTland
Nej
Kontaktperson
Lars Hedenstedt
Tel: 070 662 01 87
lars.hedenstedt@ffcg.se

ansök till
Skicka ansökan med cv inkl. foto till generation@ffcg.se

Forefront Generation

Forefront Consulting Group är ett svenskt management- och IT-konsultföretag som brinner för att utveckla och innovera verksamheter. Företaget grundades 2008 och består idag av nära 140 medarbetare. Geografiskt är vi belägna i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad och Xi'an.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu innovatörer som tillsammans med oss vill göra avtryck genom vårt traineeprogram - Forefront Generation III. Traineeprogrammets ambition är att ge dig och dina 7-10 traineekollegor fyra års insikter på två och ta dig närmare en ledande konsultroll inom management och/eller systemutveckling.

Full gas från start! Din första månad laddas med en kickstart in i företaget med case, kundträffar och internutbildningar. Snabbare än du tror är du på ett riktigt kunduppdrag och skapar värde. Under hela programmets gång varvas kunduppdrag med utbildning för att snabbt ge dig erfarenhet och utveckla din önskade specialistkompetens. För att också säkerställa din personliga utveckling tilldelas du en erfaren mentor utifrån din person och utvecklingsambition.

En gedigen utbildning är viktig, men vem du är värderas lika högt. Du är examinerad civilingenjör eller motsvarande inom IT, industriell ekonomi, datateknik, eller systemvetenskap. Du vågar utmana, får puls av innovativa lösningar och gillar att nå resultat, helst tillsammans med andra.

Klicka här för att visa nyhetshistorik för Forefront Consulting Group

Ange att du hittade traineeprogrammet på TraineeGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget