AB Karl Hedin
ANSÖK SENAST
Löpande
TILLTRÄDE
Hösten 2015
Utbildning
Jägmästare, Skogsmästare, Produktionstekniker/ingenjör, Industrielektriker, Bygg/konstruktionsingenjör
UTland
Nej
Kontaktperson
Kersti Hedin
070-508 59 86
kersti.hedin@abkarlhedin.se

ansök till
kersti.hedin@abkarlhedin.se AB Karl Hedin Verkstadsgatan 12 702 11 Örebro
Startsidan
www.abkarlhedin.se

AB Karl Hedin Industri traineeprogram

AB Karl Hedin bygger en utbildningsplan utifrån individens förutsättningar, där målet är att utveckla den enskilda personens kompetens på bästa sätt. Det är det vi tror är styrkan med just vårt sätt att utbilda traineer. Vårt huvudmål med traineeprogrammet är att attrahera ungdomar och andra kompetenta personer till våra utbildningar och på så sätt bygga en konkurrenskraftig organisation på lång sikt.

Du som ska bli vår kommande Trainee kommer att få en unik chans att lära dig om hela vårt företag. Detta genom att få ta del i alla bolag, om vår kultur, vår historia och visioner, hur vi arbetar med ekonomi och affärssystem och hur vi tycker att en ledare inom AB Karl Hedin ska vara. Vi vill att du efter vårt Traineeprogram ska förstå vår företagskultur och känna att du är en del av AB Karl Hedin och det som vi vill förmedla. Vi får under din tid som Trainee en chans att lära känna dig och vem du är, samtidigt som du får en chans att lära känna oss.

Traineeprogrammet är en del i en rekrytering, där vi vill att du efter vår utbildning ska trivas och vilja fortsätta arbeta på AB Karl Hedin. Vi ser dig som en långsiktig satsning där vi tillsammans hittar former för din framtid inom företaget.

Traineeprogrammet sträcker sig över ca ett år. AB Karl Hedin anställer traineer inom all tre bolag; såg, emballage och bygghandel. Traineerna träffas varannan månad för föreläsningar och uppföljning och för att lära känna varandra. Du får ofta arbeta med egna projekt, där du får en eller flera handledare som hjälper dig i ditt arbete. Tanken är att du efter Traineeprogrammet kommer att besitta en bred kunskap om alla delar i vår verksamhet.

Krav: Flytande svenska i tal och skrift.

Klicka här för att visa nyhetshistorik för AB Karl Hedin

Ange att du hittade traineeprogrammet på TraineeGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget