Vattenfall AB

Vattenfall International Trainee Programme

Känner du dig kallad?
Har du kraften?
Vill du satsa på en framtid fylld med energi?

Sök till Vattenfalls internationella traineeprogram!

På Vattenfall finns möjligheterna och utmaningarna! Här kan du se fram emot en intressant och givande framtid. Vi är 33.000 medarbetare i Vattenfall och 9.000 i Sverige.
Vi erbjuda ett av marknadens mest spännande traineeprogram för dig som vill utvecklas både professionellt och som individ.

Högsta energi redan från första dagen
Vattenfalls internationella traineeprogram pågår i 12 månader och ger dig en unik insyn och ett kontaktnät i hela vår verksamhet från produktion och distribution till försäljning. Du får direkt från start en marknadsmässig lön och fast anställning. I programmet varvas intensiva praktikperioder med spännande seminarieveckor. Syftet är att ge dig en bred syn på våra verksamheter och framtidsutsikter, samt att utveckla dig i din kommande yrkesroll.

Stark attraktionskraft
Vår vision är att vara ett ledande europeiskt energiföretag. Det innebär att vi ska vara nummer ett för kunden och för miljön. Men vi ska också vara en attraktiv arbetsgivare, bra på att rekrytera, utveckla och behålla våra medarbetare. Vi söker dig som har minst en akademisk examen och någon form av utlandserfarenhet. Vi tror att du är öppen, ansvarstagande, effektiv och att du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du behärskar vårt koncernspråk engelska flytande, både i tal och skrift, och helst kan du ytterligare något språk utöver ditt modersmål.

Klicka här för att visa nyhetshistorik för Vattenfall AB

Ange att du hittade traineeprogrammet på TraineeGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget