Talar du flytande norska och är intresserad av marknadsföring?

Traineeguiden är startpunkten för studenter och young professionals som är intresserade av traineeprogram. Sedan 2002 listar vi Sveriges samtliga traineeprogram och 2006 började vi certifiera traineeprogram. På Traineebloggen.se kan du följa traineers vardag. 2011 arrangerade vi första gången Traineedagen, hela Sveriges traineekonferens. Vi delar årligen ut Traineepriset till Sveriges populäraste traineeprogram. Vår norska systersajt heter trainee.no.

 

Talar du flytande norska och är intresserad av marknadsföring?

Vill du hjälpa oss att utveckla Traineeguiden samtidigt som du studerar?

Talar och skriver du norska som en infödd? Är du norskspråkig i Sverige (eller Norge) och vill hjälpa oss att hålla vår systersajt trainee.no uppdaterad?

Vi behöver din hjälp att löpande kontakta norska företag som har trainee- och graduteprogram per epost och telefon. Vid intresse finns på sikt också möjlighet att hjälpa oss med marknadsföring och försäljning i Norge.

Som person är du utåtriktad, driven, självgående och ansvarstagande. Snabb men samtidigt noggrann och strukturerad.

Vi är flexibla vad gäller arbetstid och plats, du kan arbeta mer de veckor du har tid och mindre tentaveckorna. Hemifrån eller från vårt kontor på Götgatsbacken vid Medborgarplatsen. Men räkna med ett genomsnitt på 4-8 timmar per vecka eller mer. Möjlighet till fast jobb efter examen.

Frågor eller ansökan - kontakta Max Flodén, max.floden@traineeguiden.se eller mobil 0705-116 117.

Skicka in ditt CV och några rader om vad du är intresserad av, vad du gjort tidigare och varför du skulle passa - välkommen med din ansökan!

 

Utlagd 2015-05-22