Få aktuell traineeinfo direkt i din mejl

Facebook Twitter YouTube

Traineenyheter

2014-04-16, Bosch Rexroth Mellansel AB

Graduate Specialist Program startar sommaren 2014 med ansökan senast 25 april 2014.

Läs mer...

2014-04-14, Ciber Sweden AB

Nästa traineeprogram startar hösten 2015 med ansökan våren 2015.

Läs mer...

2014-04-11, Texas Instruments

Technical Sales & Application Rotation Program startar 2015 med ansökan under 2015.

Läs mer...
Klicka här för fler nyheter

Certifierade traineeprogram


Vilka krav kan du ställa på ett traineeprogram?

Läs mer om vårt certifikat

Aktuella traineeprogram

ISS Facility Services AB Management Trainees for ISS Nordic – ISS MAP 2014
ISS Facility Services AB söker dig med utbildningen Kandidat- eller Magisterexamen inom teknik, industriell ekonomi, företagsekonomi. Programmet startar 1 september 2014 och har ansökan 20 april 2014.

Läs mer

ITAB Shop Concept ITAB Trainee Program
ITAB Shop Concept söker dig med utbildningen Master of Science in Engineering or Business Administration. Programmet startar 8 september 2014 och har ansökan 22 april 2014.

Läs mer

Lundalogik Nordic Trainee Spring 2014
Lundalogik söker dig med utbildningen Akademisk examen som ekonom, civilingenjör, systemvetare mm.. Programmet startar Juni 2014 och har ansökan 25 april 2014.

Läs mer

Bosch Rexroth Mellansel AB Graduate Specialist Program
Bosch Rexroth Mellansel AB söker dig med utbildningen Civilingenjör eller M.Sc . Programmet startar Sommaren 2014 och har ansökan 25 april 2014.

Läs mer

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR)och Centrum för Management i Byggsektorn (CMB) Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) - Framtidens Samhällsbyggare
Göteborgsregionens kommunalförbund (GR)och Centrum för Management i Byggsektorn (CMB) söker dig med utbildningen Samhällsbyggare, främst civil- och högskoleingenjörer. Programmet startar 25 augusti 2014 och har ansökan 27 april 2014.

Läs mer

Visa fler traineeprogramAktuell information

ABB vinner första Traineepriset

7 Oktober 2013

I fredags på Traineedagen delade vi ut Traineepriset för första gången! Vinnare blev ABB, följt av H&M på andra plats och Capgemini och Arla Foods på en delad tredje plats.

Klicka här för att läsa mer
Pressmeddelande
ABBs pressmeddelande

Ny logo för certifierade traineeprogram

1 Oktober 2013

trainee-certifikat-200x199Idag lanserar vi certifikatets nya logotyp!

Den nya är framtagen för att vara tydligare och synligare. Liksom den tidigare är den utformad som en stämpel. Certifikatet togs fram 2006 och i dagsläget finns ett sjuttiotal certifierade traineeprogram.

Klicka här hör att läsa mer om certifierade traineeprogram

TraineeGuiden.se välkomnar våra nya studentambassadörer

15 Mars 2013

Vi välkomnar Oscar Larsson från Handelshögskolan i Göteborg, Jennifer Johansson från Lunds Universitet och Niklas Jörgensen från Mälardalens högskola. Här kan ni komma i kontakt med dem eller någon av våra andra studentambassadörer. Vill du själv vara studentambassadör? Vi söker just nu studenter på Uppsala Universitet, Stockholms Universitet, Göteborgs Universitet och Luleå tekniska högskola. För mer information kontakta: Maja Löfgren 070-910 54 55, maja.lofgren@traineeguiden.se

Populäraste traineeprogrammen 2012

1 November 2012

Vi frågade deltagarna på Traineedagen vilka företag de helst vill gå traineeprogram hos. Läs vilka som är de popluäraste traineeprogrammen här.

Läs även artikeln i Svenska Dagbladet

TraineeGuiden fyller 10 år

9 Maj 2012

I år var det 10 år sedan vi startade TraineeGuiden.se och därmed den första kompletta guiden till samtliga svenska traineeprogram!

TraineeGuiden 10 år 2002-2012

Mycket har hänt sedan dess, inte minst har marknaden för traineeprogram ökat kraftigt, både vad gäller antalet program och nya branscher som erbjuder traineeprogram.

Även TraineeGuiden.se har utvecklats: För 10 år sedan existerade t.ex. knappt rörlig bild på internet (mer än gif-bilder med eldsflammor), nu märker vi ett stadigt ökande intresse från företag som vill presentera sitt traineeprogram med hjälp av video. Sedan drygt fem år tillbaka certifierar vi traineeprogram. På TraineeBloggen.se kan du följa traineer från olika företag i deras vardag på ett traineeprogram. På trainee.no hittar du vår norska systersajt om du är intresserad av ett traineeprogram i vårt grannland. Våra kanaler på Facebook och Twitter är två bra sätt att få uppdaterad information om nya traineeprogram. Vi är även engagerade i de två nätverk som vi varit med att grunda, Traineenätverket för företagens traineeansvariga och ViaTrainee för traineer och fd traineer. Det senaste tillskottet i vår verksamhet är när vi i höstas genomförde Nordens första traineekonferens Traineedagen som hålls i år igen den 5 oktober i Stockholm för studenter och young professionals.

Det har varit 10 fantastiskt roliga år och vi ser fram emot att fortsätta utveckla TraineeGuiden även framåt!

Max och Bjarne
Grundare

Visa mer aktuell information