Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Posten Norge AS

Den teknologiska utvecklingen går i ett högt tempo och vi i Posten & Bring satsar för att vinna kunderna. Koncernen har höga digitala ambitioner och vi är i full gång att rigga för framtiden. Vår vision är att vara den mest framtidsorienterade och mest innovativa aktören i branschen. Detta gör vi bland annat genom att aktivt driva den digitala utvecklingen inom logistik och genom att ständigt utveckla oss för att finna de bästa lösningarna för våra kunder. Attraktiva arbetsplatser och hållbarhet är två huvudprioriteringar för Posten och Bring.

Program från detta företag

278 dagar kvar. Posten Norge AS söker dig med utbildningen Logistik, ekonomi, IT, innovation, ledarskap, projektledning, strategi, HR, marknadsföring, samhällskunskap, miljö och CSR.. Programmet startar Hösten 2021 och har ansökan Hösten 2020

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer