Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

B3 Consulting Group

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med konsulter inom IT och management. Vi är digital partner till flera ledande företag och organisationer och tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både ifråga om innovation och effektivisering. På B3 vill vi främja våra medarbetares anda av entreprenörskap och våra konsulter får stora möjligheter att utvecklas. På B3 Consulting Group tror vi på frihet och balans i livet - medarbetare som mår bra, både trivs och presterar bättre. Vi satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget.

Program från detta företag

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer