H&M.png

H&M har Sveriges populäraste traineeprogram

Pressmeddelande, 17 oktober 2017

Sveriges traineeintresserade studenter har röstat fram H&M:s traineeprogram till det mest attraktiva. Utmärkelsen delades ut på TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram.

H&M tog i år hem förstapriset som populäraste traineeprogram i samtliga tre klasser. I totalklassen kom IKEA på andra plats och Microsoft på tredje plats.

För teknikstudenter är H&M populärast före ABB och Acando medan ekonomistudenter placerar SEB och IKEA efter vinnaren H&M. (Samtliga listor bifogas nedan).

Sveriges populäraste traineeprogram

❶       H&M
❷       IKEA  
❸       Microsoft


Årets Student 2017
Under TraineeDagen delades också det prestigefyllda priset Årets Student ut. Priset går till den person som i hård konkurrens med andra toppstudenter, presterar bäst i tester inför ansökan till TraineeDagen. Priset delas ut i samarbete med cut-e, som är en svensk ledande leverantör av vetenskapliga tester i samband med rekryteringar.

Årets Student 2017 blev Adam Philippsthal som läser industriell ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet.


TraineeGuiden.se, som anordnar TraineeDagen för 7:e året i rad, är Nordens ledande sajt, partner och nätverk för traineer och trainee.

TraineeDagen samlade i år 450 testade och inbjudna studenter och 20 av Sveriges främsta företag. På årets event var ABB, Husqvarna, Nordea, Bring, Telenor, H&M, SEB, Com Hem, E.ON, DXC Technology, Siemens, SJ, JM, Saab, Arla, Acando, Tele2, Microsoft, Capgemini och Scania.
 

För mer information, kontakta:

Linus Paulsson, VD TraineeGuiden
070-602 58 82, linus.paulsson@traineeguiden.se

För press samt bilder:

Diana von Martens, Marknadsansvarig TraineeGuiden

070-910 54 55, diana.von.martens@traineeguiden.se
Foton finns tillgängliga högupplöst av samtliga prisvinnare.

Fotografier, fler finns tillgängliga vid önskemål: 
http://www.traineeguiden.se/article/traineepriset-2017

www.traineedagen.se
www.traineeguiden.se

Artikel

Relaterade artiklar

traineepriset.jpg

TraineePriset 2017

Läs mer

Pressmeddelande: Årets Student och H&M Sveriges Populäraste Traineeprogram

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer