H&M- Header TG.png

H&M har Sveriges populäraste traineeprogram

Pressmeddelande, 9 oktober 2018

Sveriges traineeintresserade studenter har röstat fram H&M:s traineeprogram till det mest attraktiva. Utmärkelsen delades ut på TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram.

H&M tog i år hem förstapriset som populäraste traineeprogram i samtliga tre klasser. I totalklassen kom Volvo Group på andra plats och Microsoft på tredje plats.

För teknikstudenter är H&M populärast före Volvo Group och Microsoft medan ekonomistudenter placerar SEB och Nordea efter vinnaren H&M. (Samtliga listor bifogas nedan).

Sveriges populäraste traineeprogram

❶       H&M
❷       Volvo Group 
❸       Microsoft


Årets Student 2018
Under TraineeDagen delades också det prestigefyllda priset Årets Student ut. Priset går till den person som i hård konkurrens med andra toppstudenter, presterar bäst i tester inför ansökan till TraineeDagen. Priset delas ut i samarbete med cut-e, som är en svensk ledande leverantör av vetenskapliga tester i samband med rekryteringar.

Årets Student 2018 blev Hedda Malmström och Fredrik Schalling. Hedda är 24 år och tar sin masterexamen 2019 inom Industriell ekonomi, med inriktning på Programvaruintensiva system, på Lunds universitet.

Fredrik är 23 år och tar sin masterexamen 2019 inom Automation och Mekatronik, med inriktning på Artificiell Intelligens och dataanalys, på KTH.


TraineeGuiden.se, som anordnar TraineeDagen för 8:e året i rad, är Nordens ledande sajt, partner och nätverk för traineer och trainee.

TraineeDagen samlade i år 530 testade och inbjudna studenter och 24 av Sveriges främsta företag. På årets event var ABB, Acando, Arla Foods, Bring, Capgemini, EVRY, Fagerhult, H&M, JM, Lantmäteriet, Lime, Microsoft, Nordea, Saab, Sandvik, Scania, SEB, Siemens, SJ, Stora Enso, Tele2, Telenor, Trafikverket och Unilever.
 

För mer information, kontakta:

Linus Paulsson, VD TraineeGuiden
070-602 58 82, linus.paulsson@traineeguiden.se

För press samt bilder:

Diana von Martens, Marknadsansvarig TraineeGuiden

070-910 54 55, diana.von.martens@traineeguiden.se
Foton finns tillgängliga högupplöst av samtliga prisvinnare.

Fotografier, fler finns tillgängliga vid önskemål: 
http://www.traineeguiden.se/article/traineepriset-2018

www.traineedagen.se
www.traineeguiden.se

Artikel

Relaterade artiklar

TraineePriset Header 2018.png

TraineePriset 2018

Läs mer
traineepriset.jpg

TraineePriset 2017

Läs mer

Pressmeddelande: Årets Student och H&M Sveriges Populäraste Traineeprogram

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer