deltid-head-of-student-relations.jpg

Deltid: Head of Student Relations

Traineeguiden.se är startpunkten för studenter och young professionals som är intresserade av trainee- och graduateprogram, sedan 2002 listar vi Sveriges samtliga program. Vi har tagit fram Nordens enda
certifiering av traineeprogram och vi arrangerar årligen Traineedagen, hela Sveriges traineekonferens. Vi delar ut Traineepriset till Sveriges populäraste traineeprogram, på Traineebloggen.se kan du följa traineers vardag och vår norska systersajt heter trainee.no. Våra kunder är flera av Sveriges största företag och ledande varumärken som t.ex. Ericsson, Arla, Coca-Cola, ABB, H&M, Nordea, Microsoft.

Head of Student Relations
Hur ska vi nå ut ännu bättre till studenter i Sverige?

Vi söker dig som har ett stort intresse för marknadsföring och varumärkesbyggande. Traineeguiden samlar samtliga svenska traineeprogram och vi vill få fler studenter att känna till möjligheten till denna fantastiska start på sin karriär.

Ansvarsområden
Initialt lägger du tillsammans med oss strategin för hur vi bäst når ut till svenska studenter och ökar kännedomen om Traineeguiden i målgruppen. Exempelvis vilka kanaler ska vi prioritera, sociala medier, studentambassadörer, partnerskap, PR, arbetsgivarsamarbeten etc? Primär målgrupp är ingenjörs- och ekonomistudenter, men även systemvetare, jurister och andra utbildningar.

Du ansvarar sedan för det löpande genomförandet och driver Traineeguidens arbete med studentrelationer. T.ex.

  • Rekrytering av och uppföljning med studentambassadörer
  • Partnerskap med studentföreningar och skolor

Om dig

  • Student vid svenskt universitet eller högskola, gärna civilingenjör eller civilekonom
  • Bra på att skapa relationer, har ett stort befintligt nätverk bland studenter, gärna även vid
  • andra skolor än din egen. Kanske är du aktiv i någon studentförening eller liknande.
  • Stark egen drivkraft och arbetar självständigt mot uppsatta mål
  • Idérik, snabb och orädd men samtidigt ansvarstagande, noggrann och strukturerad
  • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift

Vi erbjuder
Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom marknadsföring och samtidigt hjälpa till att ytterligare befästa Traineeguidens position som den främsta platsen för traineeprogram i Sverige. Vi har ett stort kontaktnät med arbetsgivare, studenter, föreningar och lärosäten runt om i landet som du kan nyttja och bygga vidare på. Det finns stora möjligheter för den rätta personen. Möjlighet till fast anställning efter examen.

Arbetsplats och Omfattning
Deltid, timlön. Arbetstiden bestämmer vi gemensamt efter din situation men räkna med att åtminstone arbeta i snitt 8 timmar per vecka. Stor möjlighet till flexibel arbetstid.
Du kan arbeta hemifrån eller från vårt kontor på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Något för dig?
Berätta varför du skulle passa för jobbet, bifoga gärna några tankar och idéer kring vad du tror är viktigt för att lyckas med uppgiften att nå ut ännu bättre till studenter, och skicka din CV till oss på career@traineeguiden.se
Frågor besvaras av Max Flodén på max.floden@traineeguiden.se eller +46-705-116 117.