skf-logo.11png.png

Brasilien och Göteborg lär av varandra på SKF

Starta karriären på ett graduate- eller traineeprogram. Det ger dig många fördelar som ny talang i arbetslivet. Världsledande teknikföretaget SKF erbjuder ett globalt graduateprogram som är mycket populärt med minst en längre utlandsvistelse.

SKF har stora ambitioner med sin talangrekrytering via sitt SKF Global Graduate Programme. Som global ledare inom teknikutveckling krävs också de bästa talangerna för att säkra utveckling, förnyelse och framtida ledarskap.

Aline Novaes från Brasilien och Albin Sävhage från Göteborg är två av SKF:s nuvarande Global Graduates. De är en talande bild för den internationella och öppna miljö som SKF står för.

Är du intresserad av ett internationellt teknikföretag som SKF? Ta chansen att titta och lyssna till Alines och Albins berättelse om hur livet på graduateprogrammet är:

Aline: Se filmen här
Aline Novaes kommer från Brasilien och har tidigare jobbat med stora musikevent, men valde bort jobb med Ricky Martin och andra storheter för att studera en master i Logistics and Transport Management i Sverige. Vi fick en pratstund med henne innan hennes 5 månaders utbyte hos SKF i Singapore. I filmen så delar hon med sig av sina tankar om graduateprogrammet, kulturen på SKF, vem som passar för programmet och den gången det blev riktigt fel.

Albin: Se filmen här
”Jag ser det som att SKF har skapat en miljö där unga personer kan komma in med innovativa tankar och idéer för att sedan samarbeta med kollegor som har mycket mer erfarenhet”, säger handbollsspelaren Albin, och vi får höra betydelsen av att få vara med och bidra till utveckling. 

Är det viktigt för dig också? Klicka på filmen ovan och hör vad för andra saker han tycker gör ett graduateprogram så speciellt, och vad han menar när han säger att det verkligen ÄR ett globalt program.

Vill du anta utmaningen?  Du kan ansöka till programmet här!

"Som graduate på SKF ges du möjlighet och förväntas utmana och ifrågasätta invanda mönster. Vara innovativ och tänka utanför boxen. Lead us into the future" - SKF

   

 

 

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer